Säkrande skruvar: Våra låselement kommer inte att lossa några skruvar!

Fästelement som brickor (killåsbrickor, ringbrickor osv.) eller muttrar (kil låsmuttrar, hjulmuttrar, stoppmuttrar osv.) förhindrar att skruvarna lossnar. Vi rekommenderar att du skyddar anslutningarna effektivt, särskilt med kritiska skruvanslutningar som ska tåla extrema vibrationer, föränderliga krafter eller dynamiska belastningar och därmed uppfylla höga säkerhetsnormer.

Låsbrickor och låsmuttrar förhindrar att de lossnar eller faller isär, om låselementen väljs efter hårdheten hos de material som ska klämmas och graden av arbetande laster. Mer information finns i e. g. i vår tekniska portal.

W.TEC®SECURING - Låselement med högsta tillförlitlighet

Under vårt W.TEC®-varumärke omprövar vi delar från området anslutningsteknik och kombinerar innovationer inom ett brett spektrum av ämnen. När det gäller låselement sammanför våra applikationsexperter kontinuerligt krav från fordonsindustrin, maskinindustrin och anläggningssektorn och utvecklar nya, banbrytande lösningar.

W.TEC®SECURING är små hjälpare med stor effekt! Våra låssystem säkrar skruvanslutningar på ett tillförlitligt sätt: skruven och den del som ska anslutas förblir stadigt anslutna. Skruvanslutningen förblir stabil, förbelastning kraften bibehålls nästan och fästanordningen förblir i sitt ursprungliga läge.

Hos oss hittar du alltid rätt produkt.

Varje enskild industri kräver produkter som är inriktade på mycket specifika ändamål. För att stödja kraven på en marknad holistiskt, analyserar vi konsekvent våra kunders nuvarande behov och framtida krav.

Detta resulterade i vår W.TEC® produktserie med produkter för behovsbaserade lösningar och branschspecifika innovationer. Vi garanterar optimal och konsekvent kvalitet och förstklassig teknisk service. Vi kan ge dig expertråd och bästa praxis så att du alltid hittar rätt produkt, oavsett om det är plasthytter, slingar, skruvar för termoplastiska material eller många fler.

Innovativ låsning

Fördelar
  • enkel hantering under installationen, även på platser som är svåra att nå
  • snabb och enkel installation
  • överensstämmelse med säkerhetsnormer
  • Företagsintern anslutning utan kvalitetsförlust och prestandaförlust
  • återanvändbar lösning
  • efterföljande integrering i komponenter
  • minimering av produktionsstopp på grund av felaktiga skruvanslutningar
  • anskaffning kan integreras i befintlig leveransinfrastruktur (med hjälp av våra Kanban-lösningar)
  • Minskad installationstid och färre installationsinsatser
  • Minskning av variantskillnader och leverantörsmångfald

Vår teknikportal

Fästanordningar och deras säkring är en av våra specialiteter. För att uppfylla marknadens olika krav analyserar våra experter ständigt och konsekvent våra kunders nuvarande behov och framtida krav från en mängd olika branscher. Denna kunskap finns i form av teknisk bakgrundsinformation och detaljerade överväganden i vår tekniska portal.

Det här passar in på ämnet:

Kontakt

Kontakt

Vi finns här för dig!
Kontakta oss via telefon +46 10 121 99 00 or
via e-post till order@wuerthindustri.se.

Nedladdning