Würth Industrial Network
WINWORK®

Würth Industrial NetWORK − Kundrådgivning för mer än 20 000 kunder. I mer än 40 länder.

WINWORK®

Würth Industrial NetWORK − Kundrådgivning för mer än 20 000 kunder. I mer än 40 länder.

Würths industriella Nätverk

Internationell leverans till industrikunder

Hur skrivs Würth Industrie Service framgångssaga? Idag arbetar mer än 6 600 personer över hela världen för vårt företag. För mer än 20 000 kunder. I mer än 40 länder. På så sätt kan vi erbjuda omfattande kundrådgivning och säkerställa ett smidigt utbyte av information med samma höga kvalitetsstandard enligt kraven på enskilda produktionsanläggningar.

Detta nätverk, WINWORK® (Würth Industrial NetWORK), spänner över alla företag i Würth-koncernen som specialiserat sig på industriella leveranser, vilket gör det möjligt för oss att sömlöst implementera och integrera C-Part Solutions vid våra kunders monteringslinjer.

Würth Industrial Network EMEA (Europa, Mellanöstern och Afrika) garanterar snabba leveranser i alla europeiska regioner, Mellanöstern och Afrika. Från det europeiska logistikcentret ansvarar Würth Industrie Service i Tyskland för kundservice samt logistik och leveranser av produktionsmaterial i Nederländerna, Schweiz och Storbritannien. Würth Industrie Service i Tyskland ansvarar också delvis för kundservice samt logistik och leveranser av produktionsmaterial i Polen. Den starka internationella integrationen av våra kunder är den viktigaste orsaken till att vi tillhandahåller service från Tyskland. Vi betjänar den västeuropeiska marknaden från vårt huvudkontor i Bad Mergentheim, för att kunna erbjuda konsekventa internationella leveranstjänster för C-Parts. Detta möjliggör ett optimalt utnyttjande av synergieffekter som vi förmedlar till dig.

WINWORK® Americas består av företag i USA, Mexiko och Kanada. Nationella kundansvariga på Würth Industry of North America (WINA) fungerar som en enda kontaktpunkt för kunder på flera platser. De samordnar aktiviteterna med alla WINA-företag och nyckelkontoansvariga i andra länder.

Det brasilianska företaget SW Industry, som har sitt huvudkontor i Sao Bernado i storstadsregionen São Paulo, betjänar kunder inom industriell tillverkning i Sydamerika.

För att bättre kunna förse industrikunder i Asien och Stillahavsområdet med standardiserade C-Parts-lösningar har Würth Industry Service grundat företag och divisioner på strategiska tillväxtmarknader som Australien, Kina, Indien, Malaysia, Nya Zeeland med flera.

En särskild del av vår organisation Würth Industrial Network Asia/Pacific är vårt centrala inköpskontor och centrala laboratorium i Shanghai (Kina).

Tillsammans är vi starka. För branschen. Över hela världen.

Företagen i Würth Industrial Network (WINWORK®) visas nu enhetligt med logotypen "WÜRTH | INDUSTRY". Som integrerade partner inom C-parts management stöder företagen industrikunder över hela världen på en enhetlig nivå när det gäller produkter, leveranslösningar, kvalitet, service och know-how.

De står över hela världen för C-Parts. Med säkerhet.

Würth Industrial NetWORK

C-delar. Med säkerhet. Över hela världen

I Berlin eller Barcelona: Würth Industrie Service är en synonym för tillförlitlighet och kvalitet. Würth Industrial Network ser till att du får produkter av hög kvalitet och med absolut precision. Dra nytta av den utmärkta servicen och det lokala stödet. Och allt detta med din personliga kontaktperson.