Effektiv hantering av C-delar för produktionsutrustning samt hjälpmaterial och driftsmaterial
Vad är det som gör ett bra system?

Ett perfekt samspel mellan alla delar och vissheten om att kunna lita på varandra.

Vad är det som gör ett bra system?

Ett perfekt samspel mellan alla delar och vissheten om att kunna lita på varandra.

C-Delar hantering för industrin

Optimera leverantörskedjan med våra intelligenta system

Produktionsutrustning som fästdon och fästteknik har låga kostnader, men orsakar oproportionerligt höga anskaffnings- och processkostnader. Våra inköpssystem för produktionsutrustning, förbrukningsvaror och hjälpmaterial minskar den manuella ansträngningen, optimerar lagren och effektiviserar tillverkningsindustriföretagens processer.

Du bestämmer om leveranslösningen, vi gör resten: från detaljerad, individuell projektplanering och genomförande av systemet till övertagande av disposition, upphandling och kvalitetskontroll till lagring och distribution av varor till produktionslinjen.

Oavsett om det är direkt eller indirekt material, verktyg, industrisäkerhetsprodukter eller anslutningselement - för alla våra mer än 1 400 000 produkter i vårt sortiment, erbjuder vi dig rätt leveranssystem för att optimera dina upphandlingsprocesser.

Vi är medvetna om att en del som saknas, även om den bara har ett litet värde, kan leda till avsevärda kostnader. Därför är försörjningstrygghet vår högsta prioritet. "6+R-regeln" beskriver de sex övergripande målen som vårt varumärke "C-Delar. Med säkerhet."berättigar: Vi ger våra kunder rätt produkt, vid rätt tidpunkt, på rätt plats, i rätt mängd, i rätt kvalitet och till rätt pris. Mer om försörjningstrygghet.

Kanban för leverans av produktionsutrustning
Kanban-system
Effektiv försörjning av produktionsresurser

Tvålagers systemet med RFID-teknik för automatisk påfyllning ger maximal leveranssäkerhet. Precis i tid och precis där du behöver det.

Mer om Kanban-system

Enskilda arbetsplatser
Arbetsplatser
Lean Management

Rena och snygga arbetsplatser är nyckeln effektiva och resurssnåla arbetsprocesser. Våra arbetsplatser kan utformas individuellt och kombineras med våra leveranslösningar.

Mer om arbetsplatser

Elektronisk upphandling
E-företag
Elektronisk upphandling

Elektroniska ordersystem, som Würth Onlinebutik, Würth App eller Würth Scanner, är den optimala lösningen för snabba, oregelbundna produktionskrav. 24 timmar om dygnet, 7 dagar i veckan.

Mer om elektronisk upphandling

ORSY® Lagerhantering
Lagringssystem
Enkel och effektiv

Vårt ORSY®-lagringssystem består av enskilda rackmoduler och är individuellt sammansatt för att uppfylla dina krav. I kombination med Würth-skannern kan beställningen enkelt upprepas via webbutiken.

Mer om ORSY® lagerhantering

Leverantörsintegration
Leverantörsintegration
Ett system. Alla leverantörer.

CPS®miLOGISTICS erbjuder dig möjligheten att använda Kanban-systemet i Würth Industritjänst även för administration av icke-Würth-delar och för att utöka din C-Delar hantering genom ytterligare leverantörer och produktgrupper.

Mer om leverantörsintegration

C-delar tjänstpå plats
Tjänst på plats
C-delar, var de än behövs

Varför har C-delar levererats till produktion när de behövs på byggarbetsplatsen? Varför ska öppettiderna för materialavdelningen påverka utbudet? Våra lösningar på plats ger dig ett C-delar leverans direkt vid användningspunkten när som helst.

Mer om C-delar hantering på plats

Branscher och referenser

Branscher och referenser

Våra system, produkter och tjänster är utformade för att uppfylla kraven från en mängd olika branscher. Kompetensgrupper med erfarna medarbetare som är specialiserade inom branscherna har en omfattande förståelse för de specifika behoven och står vid din sida som en kompetent partner i C-delar med ett helhetsgrepp.

Innovationer för morgondagens produktion

Att förbli konkurrenskraftig på den globala marknaden ställer ständigt produktionen inför nya utmaningar. I branschens 4.0-årsålder efterfrågas intelligenta, självorganiserande nätverkssystem. Genom ett nära samarbete med forskning och industri känner vi till tillverkningsföretagens utmaningar och skapar innovationer som utvecklas tillsammans med produktionsvärlden och dess ökande krav.

Innovativa försörjningssystem