Teknikportalen Würth Industri för dina C-Delar

Välkommen till den tekniska portalen Würth Industri Sverige!

Här hittar du information om kvalitet, fästelement och branschspecifika produkter som är specifika för ditt användningsområde.

När du köper fästdon och C-Parts från Würth Industri får du produkter som genomgått strikt kvalitetskontroll. Våra egna krav för våra leverantörer och produkter är högre än DIN, EN och ISO föreskriver.

På Würth Industri har vi stor kunskap om våra leverantörer.

Alla våra vanliga leverantörer och produktionsanläggningar får både anmälda och oanmälda revisioner, som kontrollerar att produktionen uppfyller de krav vi ställer. Det övergår i mer än 800 årliga revisioner som utförs av Würth koncernens egna leverantörers kvalitetstekniker. På Würth Industri har vi ett nära samarbete med SQE organisationen, som ansvarar för vår leverantörskvalitet, precis som våra medarbetare deltar i revisioner. För våra kunder innebär detta att de får en leverantör av C-Delar och fästdon med djupgående kunskap om produktionsmetoder och alternativ, alltid med rätt kvalitet som utgångspunkt.

Innehållet i vår teknikportal

CAD - CAD-biblioteket i Würth
CAD - CAD-biblioteket i Würth
I samarbete med KIM CADClick®

Alla CAD-data för Würths produktsortiment finns nu tillgängliga online för alla våra kunder. CAD-databasen skapades i samarbete med KIM CADClick®.

Mer om CAD - CAD-biblioteket i Würth.

Innovationer och industri 4.0
Innovationer och industri 4.0
Innovativa idéer - med säkerhet

Innovation är en stor del av Würth Industri och vår inställning till marknaden. När vi utvecklar produkter som inte har setts tidigare - vilket vi ofta gör - är det med innovation som hörnsten.

Mer om Innovationer och industri 4.0.

Kvalitets- och processhantering
Kvalitets- och processhantering
Kvalitet - med säkerhet

På Würth Industri Sverige är kvalitetsstyrning en del av en integrerad processledning som omfattar alla företagsprocesser.Den processorienterade tillämpningen av ISO 9001 står naturligtvis i förgrunden.

Mer om Kvalitets- och processhantering.

Kontakt

Kontakt

Vi finns här för dig!
Kontakta oss via telefon +46 10 121 99 00 or
via e-post till order@wuerthindustri.se.

Nedladdning

Nedladdningar

Hitta ännu mer Unterlagen i unserem Download-Center.