Verktyg och maskiner i varuautomater

Det här är vad lösningarna runt våra verktyg och maskiner fokuserar på och ger dig rätt verktyg –. Med kvaliteten på våra produkter och tjänster vill vi ge dig mer tid för det viktigaste! Innovativa enheter och lösningar är utformade för att underlätta din dagliga verksamhet under materialbearbetning och öka din produktivitet och effektivitet.

Verktyg. Med Säkerhet.

Exakt och med högsta kvalitet
Verktyg för materialbearbetning

Kraftfulla verktyg för ytbehandling, skärning, borrning, stansning, fräsning, försänkning, avgradning eller trådskärning: ett utmärkt val för mångsidiga program.

Materialbearbetning i nätbutiken

Verktyg för alla branscher
Handverktyg

Robusta, användarvänliga och innovativa handverktyg som tång, sax, skruvmejslar, skiftnycklar, stöt- och klämverktyg eller mätverktyg är mer än bara ett medel för att nå ett mål! Verktyg. Med kvalitet.

Handverktyg i onlinebutiken

Arbetsmaskiner
Elektriska verktyg, pneumatiska verktyg och sladdlösa verktyg

Med våra pålitliga och professionella elektriska verktyg, pneumatiska enheter och sladdlösa verktyg kan du göra mycket arbete på nolltid och med maximal säkerhet. Vi erbjuder ett brett utbud av högkvalitativa verktyg.

Elverktyg i onlinebutiken

Förmån

Våra industrikunder gynnas på tre sätt:

 • Produktstyrka
  Professionell kvalitet och innovation i handverktyg, maskiner och alla materialbearbetningsprodukter
 • Systemeffekt
  Processtillförlitlighet tack vare våra innovativa dispenseringssystem
 • Servicekraft
  HUVUDSERVICE (maskinreparation), 3 års garanti, vagnparkshantering ORSY®flottan och enhetshantering online med ORSY®online

Leveranslösningar för indirekta produktionsbehov

Den ständiga tillgången på verktyg, verktygstillbehör och ytterligare utrustning för industrin eller produktionen är viktig! En bruten borr eller en sliten skärskiva får inte fördröja operationen; arbetstagaren måste kunna få en ersättare omedelbart! Tillsammans med dig kommer vi att utveckla den bästa logistiklösningen för din försörjning enligt dina behov och din struktur:

 • centralt i materiallagret
 • centralt på en fastställd plats i produktionen
 • decentraliserad i varje produktionsområde med de nödvändiga föremålen (t.ex. direkt i svetsverkstaden eller i förmonteringen)

 
Verktyg. Med system.

Hyllsystem Orsy

Efterfrågestyrd förvaring av hälso- och säkerhetsartiklar

Vi erbjuder olika hyllkomponenter som kan kombineras individuellt för att skapa en hylla som passar dina behov.

Råd från experten!

Våra experter ger dig gärna råd om verktyg och maskiner. Tillsammans med dig hittar vi rätt verktyg för varje ansökan! Vi jämför våra Würth-produkter med erbjudanden från externa företag för att hjälpa dig att få bästa möjliga utrustning. Kontakta oss på info@wuerth-industrie.com!

Trend: Maskinleasing!

Vi erbjuder dig omfattande flotthantering för din maskinpark med möjlighet att hyra verktyg av högsta kvalitet. Med ORSY®flottan kan du dra nytta av den fulla mångfalden i vårt moderna utbud av utrustning samtidigt som du minimerar den administrativa bördan på din utrustningsflotta. Läs mer om maskinleasing

 

Anpassning till detta: Vår programvara för resurshantering ORSY®online! Detta innebär att du alltid kan övervaka lagringsplatsen för dina verktyg och maskiner, tilldelningen till produktionsanläggningar och anställda, och även tillförlitligt registrera inspektions- och underhållsdatum. Läs mer om resurshantering

Verktygsleasing
Förmån

Vi förlitar oss på två kvalitetsstandarder:

 • 1. Standard Würth-kvalitet
  Alla produkter i vårt sortiment har den vanliga höga Würth-produktkvaliteten.
 • 2. , ZEBRA-kvalitet
  Premiummärket från Würth! ZEBRA produkter är av absolut högsta kvalitet med funktionella fördelar. Du kan dra nytta av ytterligare funktioner som ergonomiska handtag, mekaniska fördelar, specialteknik (som Powerdrive®), basmaterial av mycket hög kvalitet och längre livslängd.
Kontakt

Kontakt

Vi finns här för dig!
Kontakta oss via telefon +46 10 121 99 00 or
via e-post till order@wuerthindustri.se.

Nedladdning

Nedladdningar

Hitta ännu mer Unterlagen i unserem Download-Center.