Interaktiv besöksplattform - WISperience
Besöksplattform WISperience

Uppleva C-Parts lösningar interaktivt.

Besöksplattform WISperience

Uppleva C-Parts lösningar interaktivt.

Den interaktiva besöksplattformen WISperience

Dyk in i Würth Industri Sverige värld oberoende av tid och upptäck våra lösningar för effektiv hantering av C-Parts med vår interaktiva besöksplattform WISperience.

Observera att programmet inte är avsett för mobil användning. För en smidig funktion bör du använda den senaste versionen av följande webbläsare: Microsoft Edge, Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari.

Vad kan du förvänta dig av WISperience?

I den integrerade utställningen får du en översikt över vårt produktsortiment för direkt och indirekt material samt våra logistik- och inköpslösningar för säker leverans av C-Parts. Vid varje station får du veta hur de enskilda lösningarna fungerar, vad de används till och hur de kan hjälpa till att optimera processer och minska kostnader.

Som en del av en virtuell rundtur får du också möjlighet att få en inblick i vår logistik. Vi tar dig med på den resa som varorna går igenom i vårt logistikcenter i Bad Mergentheim - från varumottagning till leverans.

WISperience erbjuder också en lokal för föreläsningar och presentationer med en plenarsal.

Vill du besöka plattformen tillsammans med en expert från Würth Industrie Service? Tveka inte att kontakta oss för att boka ett möte.

Kontakta

Kontakta

Kontakta oss per telefon +46 10 121 99 00 eller

via e-post till order@wuerthindustri.se.

Nedladdningar