Våra e-upphandlingslösningar: Maximal effektivitet i din C-Delar upphandling!

I ditt privatliv du verkligen dra nytta av online shopping. Du är bara ett klick bort från din nästa födelsedagspresent, din smartphone eller till och med en skjorta. Online shopping sparar tid, skapar flexibilitet och erbjuder optimal översikt!

Men det är inte bara i ditt privatliv där du kan dra nytta av fördelarna! När du köper dina C-Delar är E-Procurement ett värdefullt alternativ - var och när du behöver det!

I industriföretag fylls redan idag många beställningsformulär och kravetiketter ut för hand - en gemensam manuell inköpsprocess. Låter det inte som mycket tid och mycket möda för små delar att följa en sådan process? Du kanske vill ta en närmare titt på dessa inköpsprocesser och deras optimering, till exempel med E2E av Würth Industri Tjänst.

 

E2E – E-Business till effektivitet.

E2E - Alla elektroniska lösningar från Würth Industri Tjänst för snabb, oberoende beställning av produktionsmaterial och MRO. Detta inkluderar vår Würth Online-butik och Würth App, Würth Skanner samt ordersystem, samt elektroniskt datautbyte (EDI) eller elektronisk kataloghantering.

Målet: maximal enkelhet och effektivitet vid inköp för snabb, oberoende beställning och leverans med dina direkta och indirekta material.

 

E-upphandlingssystem för Würth Industri Tjänst

Online Butik of Würth Industri Tjänst - beställ enkelt och snabbt
Online-butik
Klicka på rätt produkt

Förutom möjligheten att beställa dygnet runt erbjuder vår onlinebutik många tilläggstjänster som stöder dig i bekväm beställning och rätt produktval.

Würth App
Würth App
Nätbutiken för din ficka

Med Würth App har du alltid vår e-butik med dig och kan göra dina beställningar var som helst när som helst.

Streckkodsläsare
Streckkodsläsare
Beställningen har aldrig varit så enkel!

Det perfekta mediet för ombeställningar! Genom att skanna artikelstreckkoderna visas artikeln omedelbart i varukorgen i onlinebutiken.

EDI - elektroniskt datautbyte
EDI
Elektroniskt datautbyte

Med EDI kopplar vi ditt ERP-system direkt till vårt varuhanteringssystem, underlättar dina affärsprocesser och erbjuder fullständig transparens.

OCI catalogue data
OCI
Individuella katalogdata

Via OCI-gränssnittet förser vi dig med dina individuella katalogdata. Direkt för integrering i ditt ERP-system eller för upphandlingsplattformar.

Varuautomater ORSY®mat
Varuautomater
ORSY®mat

ORSY®mat gör MRO-artiklar tillgängliga dygnet runt och erbjuder individuella åtkomstbehörigheter samt automatisk ombeställning.

Fördelar med våra e-upphandlingssystem

 • Dygnet runt: 24 timmar om dygnet, 7 dagar i veckan oavsett tidszon och land
 • Full kostnadsinsyn för ditt produktionsmaterial och din operativa utrustning
 • Minska processkostnaderna genom integrerade elektroniska processer i stället för konventionella, tidskrävande och pappersbaserade inköp
 • Enkel objektsökning
 • Permanent dataflöde
 • Den senaste tekniken
 • Snabb integrering i ERP-systemet
 • Automatiserat datautbyte och gränssnittshantering (EDI)
 • Integrering av leverantörskataloger (OCI)
 • Nätverk av tjänster: stationär - mobil, digitalt - personligen
 • Helautomatiserade affärsprocesser

 

Kontakt

Kontakt

Vi finns här för dig!
Kontakta oss via telefon +46 10 121 99 00 or
via e-post till order@wuerthindustri.se.

Nedladdning