Förmonterade sammansättningar
Maximal säkerhet med monterade moduler

Vill du spara på monteringstiden när du komponerar enskilda smådelar? Vill du förenkla komplexiteten i vissa monteringssteg? Vill du inte lägga mer kraft på perifera produktionssteg? Men fokusera på dina nyckelprocesser?

Beställ förmonterade enheter direkt från oss.

Maximal säkerhet med monterade moduler

Vill du spara på monteringstiden när du komponerar enskilda smådelar? Vill du förenkla komplexiteten i vissa monteringssteg? Vill du inte lägga mer kraft på perifera produktionssteg? Men fokusera på dina nyckelprocesser?

Beställ förmonterade enheter direkt från oss.

Monteringar - förmonterade delar klara att installeras

Moduler

CPS® ASSEMBLY - Eftersom förmonterad är effektivt!

Inom vår produktlösning CPS® ASSEMBLY erbjuder vi dig möjligheten att köpa delvis monterade eller färdiga delar direkt från oss, inom våra C-reservdelslösningar. Den beprövade kvalitet som erbjuds av specialiserade partners garanterar maximal säkerhet för din process.

Du koncentrerar dig på din kärnverksamhet och vi levererar förmonterade moduler. Vi sätter gärna ihop ett modulkoncept för att integrera dina moduler.

Enskilda lösningar

Individuellt anpassade lösningar

Tillsammans med dig kommer vårt kompetensteam att arbeta fram en lösning och leveransstrategi för en upphandling som passar dina reservdelars montering.

Olika delar

Olika tillverkningsprocesser

För färdigställande av delar och moduler erbjuder vi olika metoder för fastsättningsteknik.

Optimera monteringsprocessen med små förmonterade delar som är klara att installeras

Minska monteringstiden
Förkorta installationen

Tack vare direktleverans av förmonterade komponenter eller monterade smådelar, kan installationen av dessa delar starta omedelbart i din produktion och med det, börjar värdeskapande aktivitet. Detta gör att du kan optimera din övergripande produktionsprocess.

Förenkla installationsarbetet
Sänk installationskostnaderna

När du ersätter tidigare processer med förmonterade sammansättningar, kommer det att minska kostnaderna för inköp och leverans av smådelar samt deras lagringskostnader. Detta kommer att ge dig en betydande kostnadsminskning för hela monteringsprocessen!

Öka tillförlitligheten
Öka monteringssäkerheten

Installationen av förmonterade delar och tillsammans med det den höga graden av förmontering ökar säkerheten i din processer. Om du beställer förmonterade komponenter direkt från oss, kommer du att dra nytta av vår garanti för leveranssäkerhet för C-delar.

Würth är kvalitet. Överallt och när som helst.

Med kvaliteten på våra produkter och tjänster har vi gett dig kraften att öka produktiviteten och effektiviteten med innovativa lösningar - så att du kan fokusera helt på dina kunders behov och bli ännu mer framgångsrik.

Würth strävar efter bästa kvalitet i varje marknadssegment. För att ge dig en försäkran om att kvaliteten är hög gör vi inga kompromisser; särskilt inte när det gäller att välja leverantörer och att testa och godkänna produkter från Würth.

Vår kvalitetsledning är en del av en integrerad processledning som omfattar alla affärsprocesser. Vi följer naturligtvis den processorienterade strategin i ISO 9001. Genom tydlig dokumentation och specifikationer för våra affärsprocesser säkerställer vi säkra processer, tillförlitlig leverans och en konsekvent hög kvalitet på dina produkter.
Övriga upplysningar

Utnyttja vår varierat produktsortiment och vår mångåriga erfarenhet där dina processkostnader främst orsakas av C-Delar logistik. Öka värdet på din produktion och minska logistikkostnaderna genom att helt enkelt ersätta kringutrustningsprocesser uppströms med förmonterade enheter.

Fördelarna med CPS©ASSEMBLY:

  • minskad logistisk mångfald
  • Minskning av leverantörer och lagringskostnader
  • Processkostnadsbesparingar
  • absolut försörjningstrygghet
  • maximal produktivitetsökning
Kontakt

Kontakt

Vi finns här för dig!
Kontakta oss via telefon +46 10 121 99 00 or
via e-post till order@wuerthindustri.se.

Nedladdning

Nedladdningar

Hitta ännu mer Unterlagen i unserem Download-Center.