Innovationer och industri 4.0

Innovation är en stor del av Würth Industri och vår inställning till marknaden. När vi utvecklar produkter som inte har setts tidigare - vilket vi ofta gör - är det med innovation som hörnsten. En innovativ lösning som flera branscher idag använder är CPS® - C-Part Solutions, som erbjuder skräddarsydda leverans- och logistikkoncept. En lösning som kom ut i världen tack vare vår förmåga att vara innovativa och modet att utmana den traditionella leveransen av C-Parts.

Varför vara nyskapande?

Vi är innovativa eftersom vi är en del av våra kunders utveckling. I Würth Industri anser vi att ett nära samarbete skapar värde. Det är därför vi har skapat konceptet "Att delta i din verksamhet". För oss handlar ett samarbete inte om att driva igenom standardlösningar, utan om att skapa värde med det starka produktutbudet och resurssparande lösningar. Och det innebär ofta att vi måste vara innovativa - så att du kan fokusera på din kärnverksamhet.

Visste du det?

Würth Industrie Service fick priset som bästa innovatör 2021

Innovation och framsteg är principer som är fast förankrade i företagsstrategin för Würth Industrie Service GmbH & Co. KG med huvudkontor i Bad Mergentheim på den traditionsrika före detta Deutschordenskasernen och med Europas modernaste logistikcentrum för industriell försörjning. Företaget har alltid fokuserat på att utveckla innovativa lösningar för automation, digitalisering och industri 4.0. Som ett resultat av detta övertygade C-Parts partner juryn i den 28:e omgången av innovationstävlingen "TOP 100" och tillhör därmed innovationseliten bland Tysklands små och medelstora företag.

Sedan 1993 har compamedia tilldelat små och medelstora företag TOP 100-sigillet för särskild innovation och enastående innovationsframgångar. Innovationsforskaren professor Dr. Nikolaus Franke är vetenskaplig ledare för tävlingen sedan 2002. Omkring 120 testkriterier från fem kategorier som innovationsvänlig ledning, innovationsklimat, innovativa processer och organisation, utåtriktad/öppen innovation och framgångsrika innovationer granskades som en del av den vetenskapliga urvalsprocessen. Fokus låg på att granska om innovationer är ett resultat av planerade åtgärder eller en produkt av slumpen, dvs. om innovationsresultatet kan upprepas och om och hur de relevanta lösningarna har etablerats på marknaden. På grund av den rådande situationen undersöktes entreprenörernas reaktioner på Covid-19-pandemin separat.

Läs mer här

Kontakt

Kontakt

Vi finns här för dig!
Kontakta oss via telefon +46 10 121 99 00 or
via e-post till order@wuerthindustri.se.

Nedladdningar

Nedladdning

Ytterligare dokument om andra ämnen?