Skruv för anslutningsteknik
Vårt ursprung och vår passion

Skruvar, muttrar, brickor - så triviala och ändå så värdefulla: även avsaknaden av ett ENDA anslutningselement kan få produktionen av en grävmaskin att stanna. Vi ser till att du alltid har dina C-delar precis där du behöver dem.

Würth är kvalitet, i produkten och i tjänsten.

Vårt ursprung och vår passion

Skruvar, muttrar, brickor - så triviala och ändå så värdefulla: även avsaknaden av ett ENDA anslutningselement kan få produktionen av en grävmaskin att stanna. Vi ser till att du alltid har dina C-delar precis där du behöver dem.

Würth är kvalitet, i produkten och i tjänsten.

Fästanordningar från experten

Vi erbjuder ett unikt och brett utbud av fäst delar

Från ett tvåmannaföretag till ett internationellt handelsföretag - Würth är starkt odlat sedan det grundades 1945. Företagets enorma tillväxt åtföljdes av en ständig expansion av det industriella sortimentet. Idag erbjuder vi dig ett enormt utbud av fästelement och andra C-delar, enligt dina individuella behov och internationella standarder.

Fördelar med lösbara anslutningar

Om du vill sammanfoga moduler eller komponenter kan du limma, nita, svetsa eller löda dem. Dessa metoder har dock nackdelen att du inte enkelt kan släppa de anslutna delarna. Detta är annorlunda med en skruvanslutning: Du behöver bara en tråd och en skruv eller ett hål med skruv och mutter för att förena två delar - och skruva loss dem om det behövs. Konceptet är så enkelt som designen och kostnaderna är mycket låga.

Vårt sortiment av fästdon

Standard delar

Vårt produktsortiment innehåller DIN och standard delar från anslutningstekniken för metall, plast eller trä:

Skruvar, muttrar, brickor, nitar, gängade stavar, distanser, ärmar, fjädrar, stift, handtag, leder, fettnipplar, kopplingselement och mycket mer.

Fästanordningar i nätbutiken

special delar
Särskilda delar

Vi förser dig också med special delar enligt dina ritningar och specifikationer - redo att testas, enligt dina behov.

I anpassad tillverkning stöder vi det bredaste urvalet av material och de mest varierade produktionsprocesserna för att implementera dina rit delar.

Mer om special delar och rit delar

Programspecifika produkter
Programspecifika produkter

För vissa branscher har våra tekniska experter samarbetat med kunder för att revidera produkter för specifika applikationer. Det är så våra programspecifika produkter skapades.

Skruvar för termoplast, ringlåsbrickor, gänga - formskruvar, etc. - kabelanslutna element!

Mer om programspecifika produkter

teknikportal

Specialister på skruvar? Om inte vi, vem?

I vår Teknikplattform hittar du teknisk bakgrund, detaljer och expertdokument om anslutningsteknik och skruvanslutningar. Hur beter sig skruvarna när de är anslutna? Under extrema omständigheter? Hur man gör muttrar och bultar?

Fästdon med tumtråd

Förutom fästelement med metrisk tråd, eftersom de främst används i Europa, erbjuder vi också skruvar och fäst delar med tum trådar.

Gängade fästen (UNC, UNF) - Amerikanska-
Gängade fästen (UNC, UNF) - Amerikanska-

Med vårt breda sortiment av gängade skär kan vi också erbjuda optimal service till amerikanska företag som tillverkar sina produkter på europeiska platser eller tillhandahålla fästdon för exporterade produkter.

De två vanligaste trådtyperna är den amerikanska standard grov-pitch tråd UNC och standard fin-pitch tråd UNF. Båda typerna finns i vår webbutik.

Skillnaden mellan metertråden och den amerikanska tråden är att i det metriska området anger man trådens stigning (t.ex. M8 x 1,25 mm) och med amerikanska trådar, en anger antalet trådar på en tum. 1 tum motsvarar 25,4 mm.

Trådar inte bara skiljer sig i metriska och tum; föremål med tum tråd finns inte bara i USA utan också i England och här finns också skillnader.

Den engelska tråden är uppkallad efter sin uppfinnare Sir Joseph Whitworth och mäts också i tum. Till skillnad från den amerikanska standardtråden skiljer sig den engelska tumtråden på följande sätt:

  • UNC = standard amerikansk grov tråd, 60º flank vinkel (vinkel från trådflank till trådflank)
  • BSW = brittisk standard med tråd, 55º flankvinkel
Gängade fästdon (BSW, BSF) - brittisk-
Gängade fästdon (BSW, BSF) - brittisk-

Fästanordningar: små delar, stor ansträngning?

Inte med oss! C-Delar. Med Säkerhet.

Inom industriproduktionen genererar fästanordningar, fogar och andra produktionsmedel höga anskaffnings- och driftskostnader trots sitt låga värde. Våra systemlösningar för leverans av produktions- och driftsmaterial samt hjälpmaterial minimerar och effektiviserar dina manuella processkostnader samtidigt som du minskar ditt lager.

Vi följer dig genom hela produktionsprocessen och tar viktiga steg för dig: från införandet av försörjningssystemet, genom övertagande av disposition, upphandling och kvalitetskontroll till lagring och distribution av varor direkt till dina produktionslinjer. över hela världen.

Värde Teknik

Framtidens upphandling: Värde Teknik

Uppfyller komponenten exakt dina krav och specifikationer? Finns det några oönskade egenskaper? Exploderar kostnaderna?

Tillsammans med oss, genomföra värdeutveckling - en värdeanalys för att exakt definiera delarna och hitta nya lösningar, precis som krävs av respektive ansökan. Inte mer, inte mindre. Inga onödiga resurser, inga onödiga funktioner, inga onödiga kostnader. Läs mer nu

Lär känna oss och våra system.

Kontakt

Kontakt

Vi finns här för dig!
Kontakta oss via telefon +46 10 121 99 00 or
via e-post till order@wuerthindustri.se.

Nedladdning