Sling och fästpunkter: Säker lyft av last

Sling

Det finns knappast något annat område inom anslutningsteknik där fokus ligger så mycket på produkternas säkerhet och tillförlitlighet som på lasthanteringsutrustning! Med vår högkvalitativa lyftutrustning och fästpunkter levererar vi den säkerhet du behöver.

Vi erbjuder dig lämpliga skruvtyp eller svetsade lasthanteringstillbehör, roterbara eller icke-roterbara, i olika hållfasthetsklasser för olika förfaranden.

Oavsett om det är en virvel ram, lastram, förankring konsol, svetskrok, svetsblock, ringkonsol, stoppvridning, svängfäste, eyebolt enligt DIN 580, ringmutter, eyelet, PSA ögonbultar eller säkerhetsreservdelar, hittar du rätt fästelement för säkert lyft, svarvning eller surrning av tunga laster i vår online-butik.

Slingar. Med säkerhet och certifiering.

Vårt produktsortiment erbjuder dig höghållfasta fästpunkter, som garanterar en 4-faldig säkerhet i alla lastriktningar och uppfyller de höga kraven i DGUV-reglerna utöver CE-certifiering. Dessa sling uppfyller också kraven i maskindirektivet (2006/42/EG).

Würth är kvalitet. Efter tillverkningsprocessen kontrolleras varje del med avseende på mindre sprickor för att eliminera defekter och fel.

Öglebult DIN 580 är den billiga klassikern. Att jämföra tvättmaskinens kapacitet med andra fästpunkter från vårt sortiment visar dock att dessa ögonbultar snabbt når sina gränser (t.ex. med M10-tråd).

LastriktningÖglebult DIN 580Öglebult 8,8Öglebult -justerbar 8,8Öglebult-justerbart högkvarter
Belastningsriktning 0° 230 kg1 000 kg1 000 kg1 000 kg
Lastriktning 45°170 kg350 kg350 kg560 kg
Belastningsriktning 90°115 kgIngen information500 kg800 kg

Säker fastsättning av laster

Utöver valet av korrekt sling med avseende på dess lastkapacitet och korrekt lagring, en säker hantering är av stor betydelse för att transportera tunga komponenter eller laster på ett säkert sätt. Välj alltid sling i fråga om dess skick, lastkapacitet och hållfasthetsklass enligt respektive applikation! Dessutom ska du alltid se till att lyftanordningen används på avsett sätt: Du får endast använda lyftanordningen i enlighet med tillåten lastriktning. Själva lyftprocessen måste alltid genomföras noggrant! Dessutom bör du alltid ha dina slingar kontrollerade för slitage av kvalificerade personer med avancerade tekniska kunskaper.

Relaterade ämnen om sling
Oslagbart produktsortiment

Oslagbart produktsortiment

Utöver ett omfattande urval av lyftutrustning erbjuder vi mer än 1 miljon andra produkter i vårt sortiment, vilket gör oss till C-parts partner för tillverkningsindustrin. Övertyga dig själv om våra produkter och tjänster. Würth är kvalitet - överallt och när som helst.

Gå till vår onlinebutik

Leverantör av C-delar

Holistisk leverans av C-delar

En resurssnål hantering av C-delar med maximal försörjningstrygghet är viktig i många branscher. Hos oss har du en kompetent partner vid din sida, med vilken du kan köpa ditt monteringsmaterial, fästteknik och fästdon från en enda källa.

Läs mer om våra system nu

Hos oss hittar du alltid rätt produkt.

Varje enskild industri kräver produkter som är inriktade på mycket specifika ändamål. För att stödja kraven på en marknad holistiskt, analyserar vi konsekvent våra kunders nuvarande behov och framtida krav.

Detta resulterade i vår W.TEC® produktserie med produkter för behovsbaserade lösningar och branschspecifika innovationer. Vi garanterar optimal och konsekvent kvalitet och förstklassig teknisk service. Vi kan ge dig expertråd och bästa praxis så att du alltid hittar rätt produkt, oavsett om det är plasthytter, slingar, skruvar för termoplastiska material eller många fler.

Anläggningskonstruktion

Sling - Essential för anläggning konstruktion!

Att lyfta eller flytta komponenter kan vara en stor utmaning inom anläggningsutveckling. Särskilt när delar måste monteras på konstruktioner eller när de motorer och växellådor måste lyftas, är den säkra belastningen på stora moduler eller delar, av yttersta vikt.

Vi känner till de särskilda kraven från företag inom verkstads- och anläggningsindustrin, särskilt när det gäller leverans av C-delar! Vår CPS®MASKINER-avdelning tar hand om den här viktiga branschens speciella behov. Läs mer om CPS®MASKINER

Kontakt

Kontakt

Vi finns här för dig!
Kontakta oss via telefon +46 10 121 99 00 or
via e-post till order@wuerthindustri.se.

Nedladdning

Nedladdningar

Hitta ännu mer Unterlagen i unserem Download-Center.