Direktskruvning av plåt
Innovativ anslutningsteknik

Vill du fästa lakan vid lakan? Men du vill inte förlita dig på nitning, svetsning, lödning, limning eller vikning, utan snarare skapa en lösbar anslutning som kan ersättas vid reparation? Dessutom, har absolut processtillförlitlighet?

Inga problem, SHEETITE®, gängskruven för direkt skruvning av ark, är lösningen!

Innovativ anslutningsteknik

Vill du fästa lakan vid lakan? Men du vill inte förlita dig på nitning, svetsning, lödning, limning eller vikning, utan snarare skapa en lösbar anslutning som kan ersättas vid reparation? Dessutom, har absolut processtillförlitlighet?

Inga problem, SHEETITE®, gängskruven för direkt skruvning av ark, är lösningen!

Skruva ark direkt och säkert

Vid sammanfogning eller skruvförband kan konventionella skruvar ofta orsaka att skruvarna dras åt för hårt under monteringen eller att skruvarna inte fungerar eller att skruvförbandet lossnar efter en viss tid. Detta är långt ifrån process-säkerhet. Använd den innovativa och patenterade SHEETITE® trådrullningsskruven istället för direktskruvning av tunna ark med dess ökade säkerhet mot självlossning, tillsammans med hög bärförmåga och avsevärd minskning av installationsarbetet. Jämfört med plåtskruvar kan du använda tunnare plåttjocklekar, som förutom materialkostnader också kan minska vikten betydligt.

Hur fungerar direkt skruvning av lakan?

För att ansluta SHEETITE® skruven är bultad direkt till ett overhead ark med ett genomgående hål och en botten förstansad plåt.
Skruven förskjuter material i fogriktningen, vilket ökar skruvdjupet jämfört med den ursprungliga skikttjockleken. Skruvskaftet antar ett rundat tvärsnitt och förbättrar därmed kraftigt lastkapaciteten.

SHEETITE® är lämplig för sammanfogning av stål och aluminium (andra metalliska material finns på begäran) och kräver inga ytterligare fästelement såsom brickor, muttrar eller klämmor. Idealisk för tillverkning av plåt beläggningar för ventilation, lampor, maskinhus eller vitvaror.

SHEETITE® tunna plåtskruvar är avsedda för direkt skruvning (dvs. skruvning utan befintlig kvinnlig tråd) av två eller flera ark med en total komposit av max. 0,5 gånger den nominella diametern. Din tekniska fördel:

 • optimerad lastkapacitet
 • hög stabilitet och hållbarhet
 • enorm skruvsäkerhet på grund av pris underskridande
 • hög säkerhet mot överbelastning
 • förbättrad håltagning
 • förstorat skruvdjup
 • högre övervridmoment
 • lågt vridmoment
 • ingen termisk belastning på plåtkomponenterna
 • skydd av inre produkts komponenter genom rundad spets
 • inga ytterligare säkerhetsinslag
 • alternativ för demontering
 • Flexibel konstruktion före hål
 • ingen metalltråd, metrisk tråd
 • Minskning av slutproduktens vikt genom minskning av tjockleken på bladet och utelämnande av skyddselementen

I vår teknikportal förser våra experter dig med specialområden inom anslutningsteknik. Till exempel tekniska specifikationer för direkt skruvning i plast och metall, detaljerad bedömning av fästanordningar av stål, information om produktion av skruvar och muttrar eller särskilda sidor för nitning.

Minimera monteringsarbete

Spara monteringskostnader

Den unika skruvanslutningstekniken förenklar monteringsprocessen: arbetssteg uppströms, t.ex. trådskärning, behövs inte längre. Dessutom elimineras användningen av ytterligare säkerhetselement i plåtsammanfogningsprocessen eftersom SHEETITE® skruven säkras oberoende. Mångfalden av varianter är märkbart begränsad.

Detta förkortar inte bara monteringstiden utan minskar också dina produktionskostnader och leverantörers mångfald. Den nya sammanfogningstekniken för tunnplåts montering integreras enkelt i dina befintliga produktionssteg, effektiviserar och underlättar bultnings processen och ökar säkerheten.

Minska mångfalden av leverantörer

Förutom att minska de totala anslutningskostnaderna kommer användningen av SHEETITE® för att ansluta plåtkomponenter att minimera mångfalden hos dina leverantörer: I stället för att begära flera leverantörer för bultar, muttrar och andra fästen eller sammanfogningselement, är begäran minimerad till en leverantör.

Vi är din pålitliga C-Delar leverantör! Vare sig det är fästanordningar, direkt eller indirekt material, produkter för hälsa och säkerhet på arbetsplatsen eller verktyg: vi erbjuder dig rätt leveranssystem för optimala upphandlingsprocesser från vårt produktsortiment med mer än 1 100 000 artiklar. Läs mer om vår kanban-process

Leverantör av C-delar

Hos oss hittar du alltid rätt produkt.

Varje enskild industri kräver produkter som är inriktade på mycket specifika ändamål. För att stödja kraven på en marknad holistiskt, analyserar vi konsekvent våra kunders nuvarande behov och framtida krav.

Detta resulterade i vår W.TEC® produktserie med produkter för behovsbaserade lösningar och branschspecifika innovationer. Vi garanterar optimal och konsekvent kvalitet och förstklassig teknisk service. Vi kan ge dig expertråd och bästa praxis så att du alltid hittar rätt produkt, oavsett om det är plasthytter, slingar, skruvar för termoplastiska material eller många fler.

Kontakt

Kontakt

Vi finns här för dig!
Kontakta oss via telefon +46 10 121 99 00 or
via e-post till order@wuerthindustri.se.

Nedladdning