ORSY® hyllsystem - säker och optimerad lagring

Våra ORSY® hyllsystem gör att du kan lagra och leverera olika varor och förbrukningsvaror enligt dina behov. Tack vare den modulära utformningen kan den kombineras optimalt för att uppfylla dina krav.

ORSY®-rackmoduler

Viktiga funktioner:

  • Snabbåtkomst till objekt
  • Transparent övervakning av bestånden
  • Individuell planering
  • Etiketter
  • Placering
  • Kontinuerlig vård
  • Permanent sortiment som styr

 
Tillsammans med dig planerar vi ditt individuella hyllsystem som är skräddarsytt efter din arbetssituation och sedan ställer vi upp det åt dig. Om du vill få en översikt över de olika alternativen i förväg använder du planeringsverktyget ORSY®. Genom att definiera det tillgängliga utrymmet på din webbplats kan du praktiskt taget visa ditt individuella ORSY®-hyllsystem. Planeringsverktyget finns i serviceområdet i vår nätbutik och kan användas när du är inloggad.

Hyllsystem för behållare, kartonger och kemiska artiklar

Vårt ORSY® hyllsystem erbjuder hyllmoduler för behållare, kartonger och kemiska artiklar som är optimerade för att göra det mesta av ditt lagringsutrymme.
 

Soptunna system

Oavsett om du har hög förbrukning och lite lagringsutrymme eller vice versa kan ORSY® bin-systemet anpassas för att passa just dina behov.

  • ett-soptunna system är lämpligt för monteringsarbetsplatser med låg förbrukning - dvs. när lagerfyllningskvantiteten räcker i mer än 20 dagar.
  • två-soptunna system passar för arbetsstationer med fluktuerande men låg förbrukning. Vi använder vanligtvis detta system när lagerfyllningsmängden räcker i mer än 10 dagar. Vi kallar också detta system KanbanLight.
  • W-KLT-/ W-KLT®2.0-systemen används främst när det finns lite ledigt lagringsutrymme och objekten är Kanban-kompatibla. Med en yta på 1,25 m² kan du förvara 44 KLT 2115 eller 33 KLT 3215 enheter på din hylla.
Pappsystem

Om du använder dina små delar samt hjälpmaterial och arbetsmaterial på olika arbetsplatser, t.ex. på byggarbetsplatsen, är ORSY® kartongförpackningssystem lämpligt för dig. Med denna ORSY® variant kan du helt enkelt ta en förpackningsenhet och placera den direkt på arbetsplatsen. Tack vare det stabila materialet och den enkla tätningen är våra ORSY®-förpackningar särskilt praktiska och erbjuder säker förvaring.

Kemiska grundämnen

ORSY® hyllkomponenter från Würth Industri Tjänst är inte bara lämpliga för att tillhandahålla små delar för produktionskrav, utan också för lagring, användning och konsumtion av dina kemiska-tekniska produkter.

De är idealiskt lämpade för användning i lager för farliga material och för tillhandahållande av dagliga behov i produktionen. De är också ett bra komplement till vår REFILLO®matta, som möjliggör automatisk, ekonomisk och säker påfyllning av dina sprayburkar med aktiva ingredienser och tryckluft.

 

Kontakt

Kontakt

Vi finns här för dig!
Kontakta oss via telefon +46 10 121 99 00 or
via e-post till order@wuerthindustri.se.

Nedladdning