Automatisk materiallagring ORSY®PUSH

Lagrings- och beställningssystemet ORSY®PUSH passar för förbrukningsvaror med oregelbundna krav som du snabbt och oberoende måste komma åt.

Det är det första materialracket och det farliga materiallagret som automatiskt och oberoende ombeställer allt. ORSY®PUSH kompletterar därmed perfekt befintliga lösningar inom materialhantering och underhåll.

ORSY®PUSH är ett perfekt komplement till befintliga lösningar för materialhantering och underhåll. Den använder innovativa kontroller och sensorteknik för att minska arbetet med att utfärda manuella inköpsrekvisitioner och order, vilket minimerar inköp och lagringskostnader som ett resultat. Det gör det också möjligt att snabbt och enkelt ändra sortimentet av artiklar och olika förpackningstyper. Det faktum att systemet kan användas som ett behållar-/lådsystem och som en lagringsanläggning för kemikalietekniska produkter eller som en mobil hyllenhet ger kunderna maximal flexibilitet och gör det möjligt för dem att effektivt utnyttja det utrymme som finns tillgängligt för dem.

 

Automatiserat lager för material och farligt material

Fördelar med ORSY®PUSH materialiserat dispenseringssystem

  • Sömlös integrering i befintliga processer
  • Eliminering av manuella order
  • Medelstora kvantitetskrav med varierande orderbeteende
  • Automatisk dataöverföring och ombeställning - även i materiallagring
  • För lådor och soptunna
Kontakt

Kontakt

Vi finns här för dig!
Kontakta oss via telefon +46 10 121 99 00 or
via e-post till order@wuerthindustri.se.

Nedladdning