Kanban-kontroll: individuella lösningar för optimal bearbetning

RFID-kanban-systemer

Påfyllnad inom ett Kanban-system initieras beroende på efterfrågan, med hänsyn till din bransch, dina behov och dina C-Delar krav. Vi samarbetar med våra kunder för att komma överens om tjänster nivån och tekniken för den automatiserade dataöverföringen samt ett individuellt logistikkoncept.

Kanban-teknik - Innovativ och säker.

Mer än hälften av våra kunder använder redan RFID-baserade Kanban-standardsystem för att styra materialflödet. Monteringslinjerna blir mer och mer flexibla, digitaliseringen är nu nästan självklar. Alla processer är tänkta att vara smala och effektiva hela vägen till helautomatisk leverans av C-Delar.

Würth Industri Sverige har satsat på RFID Kanban-system för produktionsmaterial och utvecklar kontinuerligt nya tillämpningar för radiofrekvensidentifiering. Kärnan i denna teknik är de integrerade transpondrar som lagrar information som typ av soptunna, artikelnummer, beskrivning, fyllningsvolym och batch och, om det behövs, automatiskt utlösa en order. För detta ändamål överförs uppgifterna direkt från kundens produktionsplats till centrallagret i Bad Mergentheim.

Framtidens kanban - intelligent och försiktig.

RFID-konceptet kommer att bli allt populärare eftersom industrikunder är mycket intresserade av att ha en fullständig överblick över sina lager, vilket är en viktig framgångsfaktor för effektiva tillverkningsprocesser. Detta är anledningen till att Würth Industri Tjänst fokuserar på att ständigt utveckla denna teknik ytterligare, till exempel mot industri 4.0. Här hittar du nya lösningar och pilotprojekt i översikten.

iDISPLAY

iDISPLAY

Digital hyllkantsetikett

Digital iDISPLAY-hylletikett för enkel hyllhantering och lagerplatsinformation

iSCALE

iSCALE

System för skalor

Decentraliserad materialförsörjning genom sensorstyrda vågar

Kontakt

Kontakt

Vi finns här för dig!
Kontakta oss via telefon +46 10 121 99 00 or
via e-post till order@wuerthindustri.se.

Nedladdning