Om företaget

office

Anpassad C-partsservice

Under varumärket ”CPS® – C-parts service” förser vi kunder inom tillverkningsindustrin med anpassade, logistiska försörjnings- och leveranskoncept som skannerstödda hyllsystem, automatiserade elektroniska beställningssystem samt ”just-in-time”-leveranser via kanban-bingesystem. Kunderna kan på så sätt få leveranser direkt till sina produktionslinjer. I kanban-systemet har nyligen patenterad bing- och RFID-teknik lagts till våra innovativa logistiklösningar.

C-artiklar. Med säkerhet.

Maximal leverans- och processäkerhet för kunden och maximal tillförlitlighet för system- och produktkvalitet har högsta prioritet inom våra leveranskoncept. Med ”6 R-regeln”, det vill säga leverans av rätt mängd och kvalitet, av rätt produkt vid rätt tid, till rätt lagerplats, är leveranssäkerheten i centrum under den dagliga verksamheten. Kundorienterad vidareutveckling av kanban-leveranser, logistik för bingar och rådgivning om teknisk tillämpning ingår i företagets mycket innovativa lösningar för större nationella och internationella kunder.

C-artiklarsortimentet

Ett specialsortiment på över 1 000 000 artiklar utgör grunden för vår hantering av C-artiklar för professionell och industriell användning: förutom DIN- och standardartiklar omfattar produktsortimentet även kopplingsdetaljer och fästelement samt specialartiklar och artiklar som tillverkats efter ritning enligt kundens krav, förbrukningsmaterial (MRO) och mycket mer.