Würth Industrial Network - Internationella leveranser till industrikunder

Würth INdustrial netWORK, WINWORK® är ett globalt nätverk för Würths industriföretag, strategiskt samordnade så att de kan uppfylla alla individuella och kulturella krav från industrikunder med produktionsanläggningar över hela världen.

WINWORK består av företag i mer än 40 länder. Företagen samarbetar som partner med kunder som är verksamma i olika delar av världen. Det här integrerade arbetssättet innebär omfattande och personlig service, snabb och enkel kommunikation samt smidig integrering och implementering av C-partsservice i våra kunders internationella produktionslinjer. Genom att ingå ett partnerskap med ett globalt företag kan du lugnt förlita dig på högsta möjliga engagemang och support med genomgående hög kvalitetsstandard.

www.win-work.com

WINWORK

WINWORK® är indelat i tre regioner och utgör en centralpunkt i många globala affärsverksamheter:

WINWORK® EMEA

Würth Industrial Network EMEA (Europe, Middle East, Africa) tillhandahåller snabba leveranser inom alla europeiska regioner, Afrika och Mellanöstern. Från European Logistics Centre har Würth Industrie Service i Tyskland ansvar för kundservice samt logistik för produktionsmaterial i Polen, Nederländerna, Schweiz och Storbritannien. Våra kunders tydliga internationella verksamhet är huvudanledningen till att vi sköter vår service från Tyskland. Från vårt huvudkontor i Bad Mergentheim förser vi den västeuropeiska marknaden med tillförlitliga leveranser av C-partsartiklar på internationell nivå. På så sätt utnyttjar vi synenergi-effekterna optimalt och för dem vidare till dig.

WINWORK® Americas

WINWORK® Americas består av företag i USA, Mexiko och Kanada. Nationella kundkontaktrepresentanter från Würth Industry of North America (WINA) fungerar som gemensam kontaktpunkt för kunder med utspridd verksamhet. De koordinerar aktiviteterna för alla WINA-företag och storkundsrepresentanter i andra länder.

Det brasilianska företaget SW Industry, som har sitt säte i Sao Bernado i São Paulo, betjänar kunder inom tillverkningsindustrin i Sydamerika.

WINWORK® Asia/Pacific

För att kunna tillhandahålla standardiserad C-parts service på ett bättre sätt till industrikunder i Asien-Stillahavsregionen har Würth Industri etablerat företag och avdelningar på strategiska utvecklingsmarknader som Australien, Kina, Indien, Malaysia och Nya Zeeland.

Speciellt för organisationen för Würth Industrial Network Asia/Pacific är ett centralt inköpskontor och ett centrallaboratorium i Shanghai (Kina).