Würth Industrial Network - Internationella leveranser till industrikunder

Würth INdustrial netWORK, WINWORK® är ett globalt nätverk för Würths industriföretag, strategiskt samordnade så att de kan uppfylla alla individuella och kulturella krav från industrikunder med produktionsanläggningar över hela världen.

WINWORK består av över 60 företag i över 40 länder. Företagen arbetar tillsammans som partner till de kunder som har verksamhet på flera håll i världen. Det här integrerade arbetssättet innebär omfattande och personlig service, snabb och enkel kommunikation samt smidig integrering och implementering av C-partsservice i våra kunders internationella produktionslinjer. Genom att ingå ett partnerskap med ett globalt företag kan du lugnt förlita dig på högsta möjliga engagemang och support med genomgående hög kvalitetsstandard.

www.win-work.com

WINWORK

WINWORK® är indelat i tre regioner och utgör en centralpunkt i många globala affärsverksamheter:

WINWORK® EMEA

Würth Industrial Network EMEA (Europe, Middle East, Africa) tillhandahåller snabba leveranser inom alla europeiska regioner, Afrika och Mellanöstern. Från European Logistics Centre har Würth Industrie Service i Tyskland ansvar för kundservice samt logistik för produktionsmaterial i Polen, Nederländerna, Schweiz och Storbritannien. Våra kunders tydliga internationella verksamhet är huvudanledningen till att vi sköter vår service från Tyskland. Från vårt huvudkontor i Bad Mergentheim förser vi den västeuropeiska marknaden med tillförlitliga leveranser av C-partsartiklar på internationell nivå. På så sätt utnyttjar vi synenergi-effekterna optimalt och för dem vidare till dig.

WINWORK® Americas

WINWORK® Americas består av företag i USA, Mexiko och Kanada. Nationella kundkontaktrepresentanter från Würth Industry of North America (WINA) fungerar som gemensam kontaktpunkt för kunder med utspridd verksamhet. De koordinerar aktiviteterna för alla WINA-företag och storkundsrepresentanter i andra länder.

Det brasilianska företaget SW Industry, som har sitt säte i Sao Bernado i São Paulo, betjänar kunder inom tillverkningsindustrin i Sydamerika.

WINWORK® Asia/Pacific

För att kunna tillhandahålla standardiserad C-parts service på ett bättre sätt till industrikunder i Asien-Stillahavsregionen har Würth Industri etablerat företag och avdelningar på strategiska utvecklingsmarknader som Australien, Kina, Indien, Malaysia och Nya Zeeland.

Speciellt för organisationen för Würth Industrial Network Asia/Pacific är ett centralt inköpskontor och ett centrallaboratorium i Shanghai (Kina).